FARSØ SKOLE

Ingen aktuelle nyheder
    John Andersen den 22-09-2017
    FARSØ SKOLE HAR IKKE ET DÅRLIGT FAGLIGT STANDPUNKT

Farsø Skole har været nævnt i medierne som en skole, der ikke præsterer særligt godt.
    Vi oplever, at vi har dygtige lærere og pædagoger på skolen.
    Vi ved, at flere har været "ude med riven" på Facebook og øvrige sociale medier.

Vi har i samarbejde med chefen for Børne- og Skoleforvaltningen gravet i sagen og kontaktet Undervisningsministeriet vedrørende emnet.
    Det viser sig, at alle elever fra 9. årgang i modtagerklassen tæller med i skolens gennemsnit - Det gælder også for elever, som lige er ankommet til Danmark.
    Forestil jer, at en elev, som kun har været i Danmark i 3 måneder, skal gå til afgangsprøver i dansk og øvrige fag. Dette er ikke muligt, men når de så ikke går til prøver, tæller de med i gennemsnittet med laveste karakter. Dette trækker skolens gennemsnit væsentligt ned.

Chefen for Børne- og Skoleforvaltningen vil snarest udmelde en udredning vedrørende dette.

Rudi Møller den 19-09-2017
    SKOLEFODBOLD: Drengene spiller næste runde i Ekstrabladets Skolefodboldturnering på mandag den 25/9 kl. 11.00 hjemme på Farsø Stadion imod Bavnebakkeskolen fra Støvring. Kom og støt drengene og skab en fed stemning.
  • John Andersen den 18-09-2017

Kære Forældrerødder

I indbydes hermed til netværksmøde med skolens øvrige forældrerødder

5. oktober kl. 19-21

I det store mødelokale

Tovholderne på mødet vil være Trivselsambassadørerne, men ledelsen vil også være repræsenteret.

Aftenens program vil tage udgangspunkt i "Forældrerødder-mappen", som I alle gerne skulle have fået udleveret. Vi vil diskutere forældrerøddernes ansvar og opgaver, samt hvordan man løser disse.

Vi håber, at I vil tilbringe en inspirerende aften med os.

Trivselsambassadørerne

S.U. Senest 2. oktober til John Andersen