FARSØ SKOLE

• farsoe.skole@vesthimmerland.dk
Ingen aktuelle nyheder
    Dorthe Rolighed den 22-08-2014
    Dronning Margrethe kommer til byen.
    SFOéns børn er inviteret ud til Outline vinduer, som får besøg af Hendes Majestæt. Denne invitation har vi taget imod, så alle SFO børn går ud til Fabriksvej og hilser på Dronningen.
    Se vedhæftede invitation.

På mandag kommer der en tilmelding, hvor I kan tilmelde jeres barn, så vi har overblik over hvor mange børn der kommer med. Vi håber alle børn kan deltage.

Mvh Dorthe

John Andersen den 06-08-2014
    Lektiehjælp og faglig fordybelse
    Et af de nye tiltag i skolereformen er lektiehjælp og faglig fordybelse.
    Dette tilbud skal give mening for alle elever, både de fagligt svage og de fagligt stærke.  Dette skal blandt andet gøres ved at skabe en tydelig sammenhæng mellem dét, der foregår i undervisningen, og dét der foregår i tiden til faglig fordybelse.
    Det betyder f.eks., at eleverne skal have mulighed for at arbejde videre med deres faglige læringsmål i den faglige fordybelsestid. Indholdet i timerne er altså både en videreførelse af den fagdelte undervisning og en fordybelse i emner vedrørende den fagdelte undervisning. Det hidtil kendte lektiebegreb giver ikke mening i denne sammenhæng. (Eleverne bliver ikke færdige – og sidder ikke og venter uden at lave noget)
    Når elever deltager i lektiehjælp og faglig fordybelse tænker vi ikke, at eleverne har lektier for hjemme. Elever som måtte ønske dette, kan stadigvæk få lov til at lave skolerelateret arbejde hjemme. Det er også vigtigt, at forældre læser med børnene.
    Alle elever er som udgangspunkt tilmeldt lektiehjælp og faglig fordybelse, men indtil et kommende folketingsvalg er det muligt for forældre at framelde dette. Det sker ved henvendelse til skolens ledelse.
    (Indskolingen og udskolingen har 2 klokketimer pr. uge - mellemtrinnet har 3 klokketimer)
  • John Andersen den 05-08-2014
    FARSØ SKOLE: MØDER OG KOMMUNIKATION KOMMENDE SKOLEÅR
    Læs her om lærernes arbejdstid og konsekvenserne, når det gælder kommunikation, forældremøder og skole-hjem-samtaler