FARSØ SKOLE

Ingen aktuelle nyheder
    Rudi Møller den 20-03-2015
    GÅBUS

Som mange af jer sikkert allerede har set og læst, starter vi på Farsø Skole gåbusser tirsdag d. 7. april. Rent praktisk kommer to uddannede chauffører fra 6. klasse til at gå på en af de to fastlagte ruter og samle passagerer op ved stoppesteder. Der kan max. være 12 passagerer på en bus. Derefter kan blive der oprettet en venteliste, som bliver taget i brug, hvis nogle framelder sig. Alle passagerer får en vest, som er med til at gøre dem mere synlige i trafikken.
    I skal selv tilmelde jeres barn og kommer til app'en ved at skrive app.gåbus.dk i jeres browser (virker på på tablets, telefoner og computere). Her kan I iøvrigt også se de to ruter i byen. Husk at udskrive samtykkeerklæringen og aflevere den i underskrevet tilstand til jeres barns lærer.
    Jeg vedhæfter lidt information i form af animationsvideo og flyer. Skulle der herefter være uafklarede spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig.
    Jeg håber, at I tager positivt imod projektet, og at mange er klar til at tage med bussen efter Påske.

Mange hilsner
    Tanja Soelberg
  • Karen Bech den 19-03-2015
    SKOLEMÆLK EFTER PÅSKE?
    Har du ikke bestilt skolemælk endnu, så vil vi bare minde dig om, at du altid kan bestille skolemælk.
    Modtager vi din betaling mandag, så kan vi levere mælk ugen efter.
    Betaler du dit skolemælksabonnement med kort i netbutikken senest onsdag den 25. marts, kan dit barn være med efter påske (uge 15) og frem for kun 3,29 kr. pr. dag for en minimælk eller for kr. 3,75 kr. pr. dag for en øko minimælk.

John Andersen den 13-02-2015

Politisk er der igangsat en strukturdebat på Børne- og Skoleområdet. Dette kaldes "Udvikling af Børne- og Skoleområdet" og arbejdet/debatten kan følges på Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside på dette link: http://www.vesthimmerland.dk/borger/barn/udvikling-af-boerne-og-skoleomraadet/

Efter hvert møde i arbejdsgrupperne udkommer et nyhedsbrev, som kan læses på siden.