FARSØ SKOLE

Ingen aktuelle nyheder
  • John Andersen den 06-07-2016
    ANSÆTTELSER
    Det er med glæde, at vi kan fortælle jer alle, at vi nu har ansat:
    Mette Ovesen - ny bhkl.leder
    Annette Lynderup - lærer i udskolingen

Vi mangler to lærere og har stillingsopslag. Vi forventer at ansætte dem den 2. august.
    Dorthe Rolighed den 20-06-2016
    Forældreoplæg om WEB-etik.
    "Hvad enten man kalder det Netetik, Web- og mobiletik, Digital Dannelse eller noget helt fjerde, så er det stadig bydende nødvendigt at tage snakken med vores børn om ”det at være sammen med hinanden digitalt”.
    Kommunikation via net og mobil leder ofte til konflikter, der skyldes misforståelser og en manglende evne til at sætte sig i modtagerens sted. Hvornår overtræder man andres grænser?
    Hvad med stress, afhængighed og frygten for at gå glip af noget? Og hvad med alle sagerne om nøgenbilleder?
    Med moderne, sociale netværk som Facebook, Snapchat, YouTube og Instagram har de unge (på godt og ondt) fundet en kommunikationsvej, der kræver en række kompetencer at navigere i.
    Hvad kan vi forældre gøre for at hjælpe de unge med at få disse kompetencer?
    Oplægget ”Digitale unge og deres forældre” tager udgangspunkt i praksisnære cases og temaer fra mere end 8 års undervisning i skoleklasser I Danmark. Oplægget tilbyder inspirationsmateriale og viden om unges færden i Cyberspace.
    Indholdet er let tilgængeligt og uden løftede pegefingre.
     Oplægsholder: Jonas Ravn, Cand. mag. Medievidenskab – ansat som projektleder og oplægsholder hos Center for Digital Pædagogik."
    Der serveres en kop kaffe undervejs.
    Sæt
    X i kalenderen onsdag den 24. august kl 17-18.30 i skolens mødelokale.

John Andersen den 26-09-2014
    FORÆLDRERÅD: IDEER TIL KLASSEAKTIVITETER
    Vedhæftede fil er en oversigt over ideer til klasseaktiviteter lavet af skolens forældreråd for et par år siden. Oversigten skal give inspiration til klasseråd, så klasserne/årgangene får gode fællesoplevelser.