FARSØ SKOLE

Farsøløbet
    Lille ændring af ruten . Start ved sparekassen
    Anita Virenfeldt den 10-08-2017
    Konkurrence for forældre til teenagere
    Forældre til teenagere kan teste deres viden om teenagere og trafik, og vinde et gavekort til en caféburgermenu for to personer. Det er Rådet for Sikker Trafik der står for konkurrencen og præmierne.

Link: sikkertrafik.dk/boern-unge/til-foraeldre/boern-13-16-aar/teenager-i-trafikken-test

Dorthe Rolighed den 10-08-2017
                               Invitation - invitation - invitation!!!
    Tirsdag den 10.10. kl. 17-18.30 inviterers I til foredreag om emnet

"Dit barns digitale liv".

Arrangementet foregår i mødelokalet på Farsø skole.

Forud for foredraget har Jonas Ravn haft to lektioner med henholdsvis mellemtrinnet og overbygningen, hvor han har talt med dem om mobil etik.

Alle er velkomne!

Her er hvad Jonas selv skriver om sit foredrag:
    Dit Barns Digitale Liv.
    "Hvad enten man kalder det Netetik, Web- og mobiletik, Digital Dannelse eller noget helt fjerde, så er det stadig afgørende at tage snakken med vores børn om ”det at være sammen med hinanden digitalt.
    Kommunikation via net og mobil leder ofte til konflikter, der skyldes misforståelser og en manglende evne til at sætte sig i modtagerens sted. Hvornår overtræder man andres grænser? Hvad med stress, afhængighed og frygten for at gå glip af noget? Og hvad med alle sagerne om nøgenbilleder?
    Med moderne, sociale netværk som Facebook, Snapchat, Youtube og Instagram har de unge (på godt og ondt) fundet en kommunikationsvej, der kræver en række kompetencer at navigere i.

Hvad kan vi forældre gøre for at hjælpe de unge med at få disse kompetencer?"

Oplægget ”Dit barns digitale liv” tager udgangspunkt i praksisnære cases og temaer fra 10 års undervisning i skoleklasser I Danmark. Oplægget tilbyder inspirationsmateriale og viden om unges færden i Cyberspace. Indholdet er let tilgængeligt og uden løftede pegefingre.

Oplægsholder: Jonas Ravn, Cand. mag. Medievidenskab – ansat som projektleder og oplægsholder hos Center for Digital Pædagogik."

719918