Farsø Skole

Ingen aktuelle nyheder
    Rikke Møller-Høgh den 19-06-2018
    Parkering forbudt i rundkørslen torsdag d. 21. juni 2018

Kometen afholder racerløb den ovenstående dag og vi henstiller til, at i finder anden parkerings mulighed i tidsrummet 13:00 -15:30

På forhånd tak. Hilsen Kometen

Tanja Lehmann Soelberg den 13-06-2018
    FarSØ-stafetten

Onsdag d. 27. juni afvikles FarSØ-stafetten - om dagen for alle eleverne for skolen og kl. 19 for alle.
    Konceptet er, at man på stafethold a tre eller alene løber en time omkring søen. Der findes vindere for stafethold og i flere singlegrupper.
    Overskuddet går til en nystartet projekt i kommunen "Nature Rangers", som er for udsatte unge 13-16 år ledet af kommunens naturvejleder, Karin Winther.
    Det kunne f.eks. være en ide i klasserne som socialt arrangement for både børn og voksne.
    Yderligere info på vedhæftede fil...

Håber at se mange af jer til en aktiv hyggelig aften!!!

Tilmelding på:

smiley Tanja
  • John Andersen den 29-01-2018

FARSØ SKOLE - ÅRETS MOT-SKOLE I DANMARK

Farsø Skole deltog i år til MOTs ildsjælesamling, hvilket var en meget inspirerende og spændende dag. Farsø Skole blev kåret som Årets MOT skole 2017/2018.
    Det er vi meget stolte af og glæder os til endnu et år med MOT på skoleskemaet i overbygningen.
    Vi modtog en flot skulptur med navnet "Ræk mig din hånd", som er en robust skuptur til robuste unge, tegnet af billedkunstneren Ole Grøn.

Hvis du skulle være interesseret kan der læses mere om MOT på MOTDanmarks hjemmeside.