Farsø Skole

Opslagstavlen

Hermed referat fra skolebestyrelsesmødet den 18/9 2018
    Dorthe Rolighed den 19-09-2018
    “Se mulighederne i dit lokalsamfund”
    Spændende foredrag med Søren Vester kendt fra tv.
    Bestyrelsen i SuperBrugsen Farsø har i samarbejde med Farsø Skoles trivselsambassadører stablet et spændende foredrag på benene d. 3. okt. med Søren Vester - designer og moderne bonderøv fra Thise.

Foredraget foregår på Farsø skole, mødelokalet onsdag den 3. oktober kl 19-21.
    Billetter á 50 kr kan købes i SuperBrugsen Farsø ved kassen indtil 2. oktober.
    Billetter sælges efter først til mølle - princip.
    Efter foredraget kan billetten byttes til en pose med købmandsvarer til en værdi af 100kr

John Andersen den 13-09-2018
  • SKOLEMÆLK??

- man kan godt bestille skolemælk, selvom om skoleåret er godt i gang :-)
    Se vedhæftede foldere på dansk, engelsk, arabisk og farsi.

mvh Farsø Skole og "Skolemælk.dk"
    Karen Bech den 28-08-2018

• FARSØ SKOLE - ÅRETS MOT-SKOLE I DANMARK

Farsø Skole deltog i år til MOTs ildsjælesamling, hvilket var en meget inspirerende og spændende dag. Farsø Skole blev kåret som Årets MOT skole 2017/2018.
    Det er vi meget stolte af og glæder os til endnu et år med MOT på skoleskemaet i overbygningen.
    Vi modtog en flot skulptur med navnet "Ræk mig din hånd", som er en robust skuptur til robuste unge, tegnet af billedkunstneren Ole Grøn.

Hvis du skulle være interesseret kan der læses mere om MOT på MOTDanmarks hjemmeside.
    John Andersen den 29-01-2018
    FERIEPLAN FOR SKOLEÅRET 2018-19
    John Andersen den 20-11-2017
    Til alle klasseforældreråd
    Her er skolens folder, som beskriver klasserådenes arbejde.
    Bemærk, at klasserådet kan låne lokale på skolen til klassearrangementer.
    John Andersen den 14-11-2016