Farsø Skole

Opslagstavlen

Referat fra skolebestyrelsesmødet den 14.11.2018
    Dorthe Rolighed den 16-11-2018
    Så er Fars Køkkenskole tilbage!

Denne gang handler det om inspiration til madpakker og aftensmad.
     Fars Køkkenskole er et gratis tilbud for elever i 2. – 4. klasse og deres fædre/papfædre om 5 aftener med køkkenløjer på Farsø Skole. I Fars Køkkenskole er der fokus på madglæde, samvær og sjove oplevelser i køkkenet. Fædre og børn introduceres til nye råvarer og tricks, som de får erfaringer med at bruge. Efterfølgende tilberedes og nydes et måltid sammen med resten af holdet. Fædre og børn får en fælles referenceramme for mad, som de kan bruge derhjemme. Start mandag d. 14. januar kl. 17 – 19.30. Efterfølgende datoer; 28/1, 11/2, 25/2, 11/3.
    Tilmelding efter først til mølle princippet ved at kontakte Farsø Skole på 99669240 - Skolens sekretær, Ninna Pedersen. Sidste frist d. 14/12.
    Se bilag!

John Andersen den 15-11-2018

• Tværsuge på mellemtrinnet

Mellemtrinnet på Farsø Skole har i denne uge tværsuge. Temaet er "Uddannelse og job". Eleverne er på forskellige værksteder hvor de bl.a. skal:
    - skrive en ansøgning til et muligt fritidsjob
    - et personlig skjold - om deres personlige kvaliteter
    - lære at lave plakater
    - drømmeværksted om deres egne drømme for fremtiden
    - lave et budget
    - undersøge forskellige jobs og uddannelser

Fredag skal eleverne på virksomhedsbesøg på lokale virksomheder.

Trine Kuipers Christensen den 14-11-2018

• Tværsuge på mellemtrinnet

- skrive en ansøgning til et muligt fritidsjob
    - et personlig skjold - om deres personlige kvaliteter
    - lære at lave plakater
    - drømmeværksted om deres egne drømme for fremtiden
    - lave et budget
    - undersøge forskellige jobs og uddannelser

Fredag skal eleverne på virksomhedsbesøg på lokale virksomheder.

Trine Kuipers Christensen den 14-11-2018
    Navnet på Farsø Skoles nye maskot blev: Coco

Farsø Skole´s Elevråd har kommet med idéen og nu er maskoten Coco klar.

Rudi Møller den 13-11-2018
    Farsø Skoles Elevråd med i projekt Farsø Fælled

I forbindelse med den røde tråd i Farsø by og området omkring Farsø Skole og videre mod Dronning Ingrid Hallerne og stadionområdet, kaldet Farsø Fælled har elevrådet på Farsø Skole være med i et spændende projekt.

Elevrådet var samlet i 3 dage sammen med projektkoordinator fra Vesthimmerlands Kommune Kira Skott Andersen og Farsø Skoles tovholder for elevrådet Rudi Møller, som stod for ugens program, som eleverne skulle igennem.

Her var der tilrettelagt et koncentreret designforløb, hvor de skulle videreudvikle og designe aktivitetsbåndet. Til at starte med fik eleverne en introduktion til projektets formål og overordnede ideer, helhedsplan og så selve opgaven om at ideudvikle området omkring stadion og hal.

Eleverne var igennem forskellige workshops og sluttede forløbet af med at præsentere deres ideer til projektets arbejdsgruppe.

Forløbet med eleverne skal bidrage til projektet ved dels at få en klarere forståelse for de behov og ønsker, som børn og unge i Farsø har i forhold til at udvikle Farsø Fælled, så de nye faciliteter blive noget, som de vil få glæde af.

Her ses hele Farsø Skoles elevråd med deres ideer og designs:

Rudi Møller den 12-11-2018
    Referat fra skolebestyrelsesmøde 23.10.18
    Anders Myrup Rasmussen den 05-11-2018

• FARSØ SKOLE - ÅRETS MOT-SKOLE I DANMARK

Farsø Skole deltog i år til MOTs ildsjælesamling, hvilket var en meget inspirerende og spændende dag. Farsø Skole blev kåret som Årets MOT skole 2017/2018.
    Det er vi meget stolte af og glæder os til endnu et år med MOT på skoleskemaet i overbygningen.
    Vi modtog en flot skulptur med navnet "Ræk mig din hånd", som er en robust skuptur til robuste unge, tegnet af billedkunstneren Ole Grøn.

Hvis du skulle være interesseret kan der læses mere om MOT på MOTDanmarks hjemmeside.
    John Andersen den 29-01-2018
    FERIEPLAN FOR SKOLEÅRET 2018-19
    John Andersen den 20-11-2017
    Til alle klasseforældreråd
    Her er skolens folder, som beskriver klasserådenes arbejde.
    Bemærk, at klasserådet kan låne lokale på skolen til klassearrangementer.
    John Andersen den 14-11-2016